fbpx

DIY: söpöt makrameemagneetit

Kaikki ei varmastikaan halua käyttää jääkaappiaan kodin ilmoitustauluna, mutta meillä se toimittaa ruokasäilytyksen lisäksi myös kyseistä virkaa. Me tykätään laittaa jääkaapin oveen kivoja kuvia ja muistoja, lasten tekemää taidetta, miehen työvuorolistat ym. mukavaa magneeteilla kiinni, ja viime aikoina piirustusten lisääntyessä magneetit on alkaneet käydä vähiin! Mulla on siis ollut jo pidemmän aikaa (epäaktiivisella eli ei-niin-kauhean-akuutilla) hankintalistalla jotkut kivat magneetit meidän jääkaappiin edellisten yksilöiden vahvistukseksi. En ole tehnyt kuitenkaan mitään asian eteen – ennen kuin tänään.

Kävin nimittäin Puuilossa ihan muissa asioissa hakemassa muutamia työjuttuja, ja törmäsin siinä samalla magneettinappeihin. Siitä se ajatus sitten lähti! Visioin mielessäni söpöt josefiinansolmumagneetit, ja sellaiset näistä tottavie tuli.

Käytin lankana Lankavan Paulina-punoskudetta pellavan värissä. Koska lopputuloksesta tuli niin kiva, päätin kuvata DIY-ohjeet näihin helppoihin ja kivoihin magneetteihin ja pistää jakoon. Olkaatte siis hyvät!

Kuvalliset askarteluohjeet: makramee-jääkaappimagneetit

Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit
Kaarna Knotting - DIY makrameemagneetit

Nämä on tosi kivat ja suht nopeat tehdä, ja lopputulos on aika ihana, vai mitä? Näitähän olisi hauska kokeilla tehdä vaikka missä eri väreissäkin. Langaksi passaa mikä vaan naru tai kude, mistä saa tehtyä suht jämäköitä solmuja. Kirjoitusalusta ei ole pakollinen juttu, mutta koen sen itse käteväksi apuvälineeksi. Käytämme niitä myös korviskursseillani korujen solmeilun apuna!

Ei muuta kuin testaamaan! Jos kokeilet ohjettani ja jaat lopputuloksen somessa, olisi kiva jos linkkaisit tähän postaukseen tai tägäisit Instassa minut @kaarnaknotting. Jaan teidän tekemistänne versioista mielelläni kuvia eteenpäin storyissani inspiraatioksi muillekin!

Alla myös kuva, jonka voit pinnata Pinterestiin niin saat ohjeen helposti muistiin. 🙂

PIN IT Kaarna Knotting -makrameemagneetit

Solmeiluiloa,
Laura, Kaarna Knotting

Seuraa somessa: Instagram I Facebook I Pinterest

Join the conversation

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0