fbpx

Makrameeamppeleita etänä ke 16. ja ke 23.2.2022

42,00  65,00  (sis. alv)

Työpäivän jälkeen oli mukava, kun sai avata vaan koneen ja sitten olikin jo kurssilla. Ei tarvinnut lähteä tavaroiden kanssa minnekään ja kurssin päätyttyä riitti, että sulki koneen. -Anna-Maija

Nyt pääset solmimaan etänä amppeleita! Tällä kurssilla valmistat kaksi erilaista amppelia.

Aika: keskiviikko 16.2.2022 klo 17-19.30 JA keskiviikko 23.2.2022 klo 17-19.30 (kurssin kesto yht. 5h).
Paikka: Missä ikinä oletkin! Pääset osallistumaan kunhan sinulla on tietokone ja toimiva nettiyhteys.

Huom. lue alta tarkempi kurssikuvaus!

Poista

Kuvaus

Koska korona ja sen asettamat rajoitukset eivät päästä meitä vieläkään kynsistään, on aika tuoda jälleen verkkoon Kaarna Knotting -makrameekurssit. Tällä kahden kurssikerran arki-iltakurssilla päästään sukeltamaan makrameeamppeleiden solmeilun maailmaan livenä, mutta etänä. Liity mukaan mistä päin tahansa! Hintaan sisältyy halutessasi kaikki tarvikkeet postikuluinen, mutta voit myös käyttää omia materiaaleja.

Tällä kurssilla solmeillaan yhdessä makrameeamppeleita. Ensimmäisellä kerralla solmeillaan perinteinen riippuamppeli, ja toisella kerralla kaunis seinäamppeli.

Materiaalit
Voit hankkia itse omat materiaalisi/käyttää jo olemassa olevia, tai ostaa materiaalipaketin (arvo 29€). Valitse värikartasta kaksi haluamaasi sävyä (saa olla toki myös sama sävy molempiin töihin) ja ilmoita ne tilauksen yhteydessä Lisätiedot-kohtaan (tai sähköpostitse laura@kaarnaknotting.fi,jos et heti osaa päättää sävyjä).

Värivaihtoehdot:

Pellava, harmaa, musta, luonnonvalkoinen, puhtaan valkoinen, kaakao, roosa, korallin punainen, sinapinkeltainen, kirkas keltainen, minttu, petroolin sininen. Lankojen lisäksi materiaalipakettiin tulee mukaan puurengas ja puurima.

Tykkäsin etäkurssistasi! Alusta toimi moitteettomasti ja sain tarvittavat ohjeet helposti. Otit jokaisen kurssilaisen huomioon ja opetit jokaista omissa haasteissaan rauhallisella tyylilläsi. -Elina

Kenelle?
Sinulle, joka haluat tehdä itse kauniit makrameeamppelit niille lemppariviherkasveille, tai kaipaat uutta kädentaitoharrastusta. Et tarvitse ennakkoon kokemusta makrameesolmeilusta, mutta toisaalta ei haittaa, jos olet jo solmeillut ennenkin. Kurssilla opetellaan yhdessä kaikki tekniikat ja jaetaan parhaat vinkit. Lisäksi sinulle jää käyttöösi pdf-ohjeet.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makrameeamppeleita etänä ke 16. ja ke 23.2.2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.