fbpx

Makrameekorviksia etänä ke 21.4.

39,00  54,00  (sis. alv)

Työpäivän jälkeen oli mukava, kun sai avata vaan koneen ja sitten olikin jo kurssilla, ei tarvinnut lähteä tavaroiden kanssa minnekään ja kurssin päätyttyä riitti, että sulki koneen. -Anna-Maija

Suosittu Kaarna Knotting -korviskurssi muuttaa verkkoon!

Aika: keskiviikko 21.4.2021 klo 17-20.00 (kesto 3h)
Paikka: Missä ikinä oletkin! Pääset osallistumaan kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys.

Poista
Osasto:

Kuvaus

Koska korona ei päästä meitä vieläkään kynsistään, on aika tuoda verkkoon pidetyimmät Kaarna Knotting -makrameekurssit. Tällä arki-iltakurssilla päästään sukeltamaan makrameekorvisten solmeilun maailmaan livenä, mutta tietenkin etänä.

Tällä kurssilla solmeillaan yhdessä kolmet erilaiset makrameekorvikset Lauran johdolla. Opit kurssilla monet makrameen perussolmut ja parhaat kikat korvisten valmistamiseksi. Saat kurssin yhteydessä pdf-ohjeet korvisten tekoon.

Entä materiaalit?
Voit hankkia itsellesi kotiin omat materiaalisi tai ostaa räätälöidyn materiaalipaketin (arvo 15€). Valitse värikartasta kolme haluamaasi sävyä ja ilmoita ne tilauksen yhteydessä (tai sähköpostitse laura@kaarnaknotting.fi,jos et heti osaa päättää sävyjä).

Tykkäsin etäkurssistasi! Alusta toimi moitteettomasti ja sain tarvittavat ohjeet helposti. Otit jokaisen kurssilaisen huomioon ja opetit jokaista omissa haasteissaan rauhallisella tyylilläsi. -Elina

Kenelle?
Sinulle, joka haluat oppia tekemään itse ihania makrameekorviksia! Et tarvitse ennakkoon kokemusta makrameesolmeilusta. Kurssilla opetellaan yhdessä kaikki tekniikat. Lisäksi sinulle jää käyttöösi pdf-ohjeet.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makrameekorviksia etänä ke 21.4.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Search www.kaarnaknotting.fi

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)