fbpx

Makrameekorviksia etänä to 3. ja to 10.2.2022

42,00  59,00  (sis. alv)

Työpäivän jälkeen oli mukava, kun sai avata vaan koneen ja sitten olikin jo kurssilla. Ei tarvinnut lähteä tavaroiden kanssa minnekään ja kurssin päätyttyä riitti, että sulki koneen. -Anna-Maija

Suosittu Kaarna Knotting -korviskurssi muuttaa verkkoon!

Aika: torstai 3.2.2022 klo 17-19.30 JA torstai 10.2.2022 klo 17-19.30 (kurssin kesto yht. 5h)
Paikka: Missä ikinä oletkin! Pääset osallistumaan kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys.

Huom. lue alta tarkempi kurssikuvaus!

Poista

Kuvaus

Koska korona ja sen asettamat rajoitukset eivät päästä meitä vieläkään kynsistään, on aika tuoda jälleen verkkoon Kaarna Knotting -makrameekurssit. Tällä kahden kurssikerran arki-iltakurssilla päästään sukeltamaan makrameekorvisten solmeilun maailmaan livenä, mutta etänä. Liity mukaan mistä päin tahansa! Hintaan sisältyy halutessasi tarvikkeet postituksineen, mutta voit myös käyttää omia materiaaleja.

Tällä kurssilla solmeillaan yhdessä neljät erilaiset makrameekorvikset Lauran johdolla. Opit kurssilla monet makrameen perussolmut ja parhaat kikat korvisten valmistamiseksi. Saat kurssin yhteydessä pdf-ohjeet kaikkien korvisten tekoon (ohjeiden arvo yht. 30€ yksittäin ostettuina!).

Materiaalit
Voit hankkia itsellesi kotiin omat materiaalisi tai käyttää olemassa olevia, tai ostaa räätälöidyn materiaalipaketin (arvo 20€). Valitse värikartasta neljä haluamaasi sävyä ja ilmoita ne tilauksen yhteydessä (tai sähköpostitse laura@kaarnaknotting.fi,jos et heti osaa päättää sävyjä).

Tykkäsin etäkurssistasi! Alusta toimi moitteettomasti ja sain tarvittavat ohjeet helposti. Otit jokaisen kurssilaisen huomioon ja opetit jokaista omissa haasteissaan rauhallisella tyylilläsi. -Elina

Kenelle?
Sinulle, joka haluat oppia tekemään itse ihania makrameekorviksia tai kaipaat uutta kädentaitoharrastusta. Et tarvitse ennakkoon kokemusta makrameesolmeilusta, mutta toisaalta ei haittaa, jos olet jo solmeillut ennenkin. Kurssilla opetellaan yhdessä kaikki tekniikat ja jaetaan parhaat vinkit. Lisäksi sinulle jää käyttöösi yksityiskohtaiset pdf-ohjeet.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makrameekorviksia etänä to 3. ja to 10.2.2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.