fbpx

Makrameekorukurssi ti 17.5.2022

60,00  (sis. alv)

Aika: tiistai 24.5.2022 klo 17-20.00
Paikka: Kuudes raide, Hyvinkään rautatieasema

Huom. lue alta tarkempi kurssikuvaus!

10 varastossa

Kuvaus

Tällä kurssilla solmeillaan yhdessä joko kahdet erilaiset makrameekorvikset tai makrameekaulakoru Lauran johdolla. Opit kurssilla monet makrameesolmut ja parhaimmat kikat kauniiden korujen valmistamiseksi. Saat kurssin yhteydessä myös pdf-ohjeet valmistamiesi korujen tekoon, joten pääset jatkamaan harrastusta myös kotona.

Materiaalit
Materiaalit kuuluvat kurssihintaan.

Kenelle?
Sinulle, joka haluat oppia tekemään itse ihania makrameekoruja, kaipaat uutta kädentaitoharrastusta tai haluat ihan vaan tulla fiilistelemään kauniiseen tilaan kivan tekemisen pariin yhdessäoloa ihmisten kanssa!

Et tarvitse ennakkoon kokemusta makrameesolmeilusta, mutta toisaalta ei haittaa, jos olet jo solmeillut ennenkin. Kurssilla opetellaan yhdessä kaikki tekniikat ja jaetaan parhaat vinkit. Lisäksi sinulle jää käyttöösi yksityiskohtaiset pdf-ohjeet.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makrameekorukurssi ti 17.5.2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

SHOPPING BAG 0

WISHLIST

WISHLIST

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.