fbpx

Yksityistunti etänä (60 min.)

60,00  (sis. alv)

Haluatko opetella makrameesolmeilua omassa rauhassa ja osaavassa ohjauksessa? Onko sinulla jokin tietty tekniikka tai tyyli, jolla haluaisit oppia solmeilua, mutta kaipaisit apua päästäksesi alkuun? Kaipaatko jotain uutta inspiraatiota makrameeharrastukseesi?

Tämä yksityistunti on räätälöitävissä juuri sinua ja sinun tarpeitasi varten! Voimme aloittaa joko ihan perusteista ja opetella solmu kerrallaan soveltamaan opittua käytäntöön, tai sukeltaa monimutkaisempien tekniikoiden syövereihin.

Toimin myös mielelläni inspiraationa ja sparraajana jo kokeneemmillekin makrameeharrastajille, jotka kokevat tarvitsevansa jotain lisäpotkua tekemiseensä.

10 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
SHARE

Kuvaus

  • Yhden oppitunnin mitta on 60min. Voit ostaa kerralla yhden tai useamman yksityistunnin, ja voimme sopia niiden järjestämisestä joko yhdellä kerralla tai jakaa opetuskerrat useampaan jaksoon.
  • Opetus tapahtuu etäyhteyksin käyttämäni Whereby-alustan kautta. Ennen tuntia lähetän sinulle linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan opetusalustalle.
  • Jotta etätyöpaja onnistuu, tulee sinulla olla laite, jolla on mahdollista osallistua videopalaveriin, eli esim. läppäri, jossa on käytössä mikrofoni ja web-kamera.
  • Ostettuasi yksityistunnin palaan sinulle sähköpostitse/puhelimitse, jotta voimme jutella tarkemmin toiveistasi ja tarpeistasi, sopia oppitunnin sisällöstä ja ajankohdasta.
  • Huom. Tähän hintaan ei sisälly kurssimateriaaleja. Voit hankkia itse omat materiaalisi, tai voimme sopia myös juuri sinulle räätälöilyn materiaalipaketin koostamisesta!
  • Haluaako kaveri mukaan tunnille? Yksi lisähenkilö mukaan samalle yksityistunnille 20€/h (sis. alv. 24%).
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksityistunti etänä (60 min.)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0