fbpx
Ale!

PDF-ohje: KAJASTUS-makrameeseinävaate

15,00  (sis. alv) Ale!

Tämän uudistetun DIY-ohjeen avulla loihdit itse upean makrameeseinävaatteen! Päivitetyssä ohjeessa on nyt versiot sekä moniväriseen että yksiväriseen Kajastus-seinävaatteeseen entistäkin paremmilla kuvilla ja ohjeilla.

”KAJASTUS” on saanut inspiraationsa hetkestä, jossa ilta-auringon viimeiset säteet siivilöityivät lämpiminä läpi pihakoivun lehtien. Makrameeseinävaate on kaunis lisä seinälle joko sellaisenaan tai vaikkapa osaksi taulukollaasia. Lopullisen työn koko on noin 38cm x 60cm (riippuen tekijän käsialasta ja hapsujen pituudesta).

In stock

SHARE

Kuvaus

  • Seinävaate solmeillaan hyödyntäen viittä eri makrameesolmua, eli tämän työn tehtyään aloittelijallakin on hyvä pohja jatkaa harrastusta. Pdf-tiedosto sisältää kuvalliset ohjeet makrameen perussolmuihin sekä yksityiskohtaisen työohjeen.
  • Esimerkkityössä on käytetty 3,5mm paksuisia Sofia Knotter -lankoja: 200g luonnonvalkoista, 100g keltaista Leinikkiä ja 100g oranssia Persikkaa makrameelankaa. Halutessasi voit valita omat värisi Sofia Knotterin makrameelangoista, työhön tarvitset yhteensä 400g 3,5mm paksuista makrameelankaa.
  • Voit valmistaa työn myös esim. Suomen Langan Mopparista!
  • Lisäksi tarvitset n. 38cm pitkän kepin, harjan tai kamman ja halutessasi vaaterekin ja S-koukut työn solmeiluun.

Muistathan ladata ja tallentaa PDF-ohjeen heti oston tehtyäsi omalle laitteellesi! Latauslinkki vanhenee 14 vuorokauden kuluttua ostoksesta.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PDF-ohje: KAJASTUS-makrameeseinävaate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0