fbpx

PDF-ohje: KILTA-makrameeseinävaate 2.0

18,00  (sis. alv)

Huom! Ohje päivitetty helmikuussa 2021! Nyt ohje koostuu kahdesta osiosta: perusohjeesta KILTA-seinävaatteeseen, sekä soveltamisohjeesta KILTA XL -seinävaatteeseen!

KILTA-seinävaate on kaunis, moderni makrameeseinävaate. Tämän erittäin perusteellisen pdf-ohjeen avulla makrameeseinävaatteen tekemisessä onnistuu myös aloitteleva solmeilija. Pdf sisältää 39-sivuisen yksityiskohtaisen ohjeen, jossa on paljon kuvia sekä selkeästi sanoitetut ohjeet vaihe vaiheelta työn tekemiseksi.

In stock

SHARE

Kuvaus

Ohjeen avulla opit:

  • Viisi makrameesolmua: leivonpääsolmu, kaksoistasosolmu (ehkäpä yleisin makrameesolmu, jota voi käyttää erittäin monipuolisesti), hernesolmu (monen suosikki, kaunis pallomainen solmu), kohosolmu (todella monipuolinen makrameesolmu, jolla voi tehdä monenlaisia kuvioita) ja spiraalisolmu (tasosolmu, jota voit käyttää myös esim. amppeleissa).
  • Muita monipuolisia tekniikoita, kuten tekemään tasseleita, kiinnittämään kaariosion keppiin ja kauniin kierteisen ripustusnarun.
  • Soveltamaan oppimaasi käytäntöön.

Perusohje:
Valmiin työn koko on n. 40 x 50 cm. Työn valmistamiseksi tarvitset tämän ohjeen lisäksi 80m (vajaa puolikas kerä) Paulina-punoskudetta, n. 38-40cm pitkän kepin ja terävät sakset. HUOM. Ohje on suunniteltu toteutettavaksi ensisijaisesti 5mm paksulle Paulina-punoskuteelle, mutta voit toki käyttää muutakin lankaa.

XL-ohje:
Valmiin XL-kokoisen työn koko on noin 80 x 85 cm. Työn valmistamiseksi tarvitset tämän ohjeen lisäksi 2,5 kerää Super Chunky -lankaa, 90-100cm pitkän kepin ja terävät sakset. HUOM. Ohje on suunniteltu toteutettavaksi ensisijaisesti 5mm paksulle Lankava Super Chunky -langalle, mutta voit toki käyttää muutakin lankaa.

Muistathan ladata ja tallentaa PDF-ohjeen heti oston tehtyäsi omalle laitteellesi! Latauslinkki vanhenee 14 vuorokauden kuluttua ostoksesta.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PDF-ohje: KILTA-makrameeseinävaate 2.0”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0