fbpx

PDF-ohje: KILTA-makrameeseinävaate

18,00  (sis. alv)

KILTA-seinävaate on kaunis, moderni akrameeseinävaate. Tämän erittäin perusteellisen pdf-ohjeen avulla makrameeseinävaatteen tekemisessä onnistuu myös aloitteleva solmeilija. Pdf sisältää 33-sivuisen yksityiskohtaisen ohjeen, jossa on paljon kuvia sekä selkeästi sanoitetut ohjeet vaihe vaiheelta työn tekemiseksi.

In stock

Kuvaus

Ohjeen avulla opit:

  • Viisi makrameesolmua: leivonpääsolmu, kaksoistasosolmu (ehkäpä yleisin makrameesolmu, jota voi käyttää erittäin monipuolisesti), hernesolmu (monen suosikki, kaunis pallomainen solmu), kohosolmu (todella monipuolinen makrameesolmu, jolla voi tehdä monenlaisia kuvioita) ja spiraalisolmu (tasosolmu, jota voit käyttää myös esim. amppeleissa).
  • Muita monipuolisia tekniikoita, kuten tekemään tasseleita ja kauniin kierteisen ripustusnarun.
  • Soveltamaan oppimaasi käytäntöön.

Valmiin työn koko on n. 40 x 50 cm. Työn valmistamiseksi tarvitset tämän ohjeen lisäksi 80m (vajaa puolikas kerä) Paulina-punoskudetta, n. 38-40cm pitkän kepin ja terävät sakset. HUOM. Ohje on suunniteltu toteutettavaksi ensisijaisesti 5mm paksulle Paulina-punoskuteelle, mutta voit toki käyttää muutakin lankaa.

Muistathan ladata ja tallentaa PDF-ohjeen heti oston tehtyäsi omalle laitteellesi! Latauslinkki vanhenee 14 vuorokauden kuluttua ostoksesta.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PDF-ohje: KILTA-makrameeseinävaate”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Search www.kaarnaknotting.fi

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)