fbpx

Jouluaskartelukurssi 11.12.2020, Hyvinkää

55,00  (sis. alv)

Toivottu lisäkurssi!

Tervetuloa tunnelmalliselle työhuoneelleni solmeilemaan ihania jouluteemaisia makrameejuttuja!

Tällä kurssilla hörpitään glögiä, syödään pipareita ja virittäydytään joulufiiliksiin jouluisia makrameejuttuja solmeillen. Saat illan aikana valita mitä haluat solmeilla: makrameelyhtyjä (lasipurkkeja löytyy valmiina, mutta ota omiakin mukaan, jos teet paljon lyhtyjä), kuusikoristeita, lumihiutaleita tai koristeita kanelitankoon. Solmeilukokemusta ei ole pakko olla eli voit olla aloittelija, mutta ei myöskään haittaa, jos osaat jo perussolmut. Malleja löytyy helpoista haastaviin.

Materiaaleina käytämme kotimaisia, Suomessa kierrätysmateriaaleista valmistettuja makrameelankoja, puurenkaita, kanelitankoja, second hand -lasipurkkeja yms.

Kurssille mahtuu max. 8 osallistujaa. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.

Kurssin jälkeen on mahdollisuus ostaa kotiin mukaan materiaaleja jouluisiin makrameetöihin, mm. kanelitankoja ym.

Soveltuvuus:
Aloittelijat / hieman jo jotain solmeilleet

Kurssipaikka ja -aika:
Perjantai 11.12.2020 klo 17.30-20.30 (21) (kesto n. 3-3,5h)
Kuudes raide, Rautatienkatu 9, 05800 Hyvinkää

Kurssipaikkana toimii Kaarna Knottingin inspiroiva työtila Kuudes raide Hyvinkään rautatieaseman päärakennuksessa. Paikalle on helppo saapua autoillein tai lähijunilla R, D ja T.

Ohjaaja:
Laura Rumbin, Kaarna Knotting

Huom. Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen tai siirtämiseen eteenpäin, mikäli koronatilanne niin vaatii. Jos kurssi jouduttaisiin perumaan, palautetaan osallistumismaksut osallistujille. Voimassa olevien suositusten mukaisesti suosittelemme kurssille osallistuvia käyttämään kasvomaskeja. Kertakäyttömaskeja ja käsidesiä on saatavilla kurssipaikalla kaikille osallistujille. Kurssille ei tule saapua, mikäli olet lievästikin kipeä. Kurssimaksu hyvitetään mikäli sairastut, etkä voi osallistua. Voit myös lahjoittaa kurssiosallistumisen eteenpäin vaikkapa kaverille, tai vaihtaa maksun lahjakorttiin ja käyttää sen myöhemmin järjestettävää kurssia varten.

3 varastossa

Kuvaus

Kurssimaksu sisältää:

  • Henkilökohtaisen opetuksen kurssilla
  • Paljon inspiraatiota jouluaskarteluihin
  • Materiaalit kurssilla valmistettaviin koristeisiin
  • Glögiä ja pipareita solmeilun oheen
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jouluaskartelukurssi 11.12.2020, Hyvinkää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Search www.kaarnaknotting.fi

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)