fbpx

Luovaa makrameesolmeilua 10.10.2021, Hyvinkää

55,00  (sis. alv)

Haluatko syventää solmeilutekniikkaasi, oppia luovemmaksi solmeilijaksi ja saada vinkkejä omien designien tekemiseen? Tämä rento workshop-päivä on sinulle, joka haluat oppia luovaa makrameesolmeilua ja aloittaa vaikkapa ensimmäisen isomman seinävaateprojektisi ammattilaisen avulla!

  • Kurssi on suunnattu ensisijaisesti jo jonkin verran solmeilleille (eli makrameen perussolmut olisi hyvä olla hallussa).
  • Kurssilla aloitetaan esim. isompi seinävaate keppiin tai renkaaseen tai upea makrakudontateos.
  • Voit tuoda omat materiaalisi tai ostaa matskut ohjaajalta paikan päällä (materiaalit eivät kuulu kurssin osallistumismaksuun; ohjaajalta ostetut materiaalit voi maksaa paikan päällä kortilla).

Kurssin ideana on fiilistellä porukalla solmeilua viihtyisässä tilassa, oppia ajattelemaan luovasti ja saada ohjaajalta inspiraatiota ja vinkkejä siihen, miten suunnitellaan kaunis makrameeteos. Opit kurssilla (lähtötasoasi peilaten) uusia tekniikoita, solmuja ja perussolmujen sovelluksia. Opit lisäksi arvioimaan tarvittavien lankojen mittaa ja mekkiä, mutta myös jatkamaan nätisti lankoja, jos ne loppuvat kesken. Lisäksi saat rutkasti uusia ideoita ja rohkeutta omien luovien projektiesi toteuttamiseen!

Osallistujamäärä on max 8 henkilöä, jotta ohjaajalla on aikaa opastaa kaikkia. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.

Soveltuvuus:

Sellaisille, joilla on jo perussolmut hallussa (ns. jatkotason kurssi)

Kurssipaikka ja -aika:
Sunnuntai 10.10.2021 klo 13-17 (kesto n. 4h)
Kuudes raide, Rautatienkatu 9, 05800 Hyvinkää

Ohjaaja:
Laura Rumbin, Kaarna Knotting

1 varastossa

Kuvaus

Kurssimaksu sisältää:

  • Henkilökohtaisen opetuksen kurssilla
  • Ryhmän sparrailun ja paljon inspiraatiota omiin projekteihin
  • Alekoodin lankaostoksiin kurssin jälkeen
  • Kahvin/teen/virvokkeet ja pientä naposteltavaa solmeilun oheen

Sinun ei tarvitse seurata kurssilla mitään valmista mallia. Saat edetä rennosti siihen suuntaan, mihin sormet solmeilevat – kuitenkin niin, että vierellä on jatkuvasti ohjaaja antamassa halutessasi vinkkejä.

Voit tuoda kurssille mukaan omat materiaalisi tai vaikka keskeneräisen makrameetyösi, jonka edistämiseen kaipaisit ideoita tai apua. Pallotellaan yhdessä, miten saat vietyä makrameeteostasi eteenpäin!

Jos sinulla ei ole materiaaleja omasta takaa, voit ostaa paikan päältä laajasta valikoimasta haluamasi materiaalit makusi ja tarpeesi mukaan (esim. kannatinkepin, puu- tai metallirenkaan, makrameenyöriä tai -lankaa). Materiaalipaketin hinta vaihtelee valitsemastasi sisällöstä ja koosta riippuen. Materiaaleina on tarjolla kotimaisia, suurimmaksi osin kierrätysmateriaaleista valmistettavia laadukkaita makrameelankoja eri brändeiltä (Sofia Knotter, Lankava, Suomen Lanka).

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luovaa makrameesolmeilua 10.10.2021, Hyvinkää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.