fbpx

Luovaa makrameesolmeilua 12.11.2020, Hyvinkää

50,00  (sis. alv)

Haluatko syventää solmeilutekniikkaasi, oppia luovemmaksi solmeilijaksi ja saada vinkkejä omien designien tekemiseen? Tämä rento workshop-päivä on sinulle, joka haluat oppia luovaa makrameesolmeilua ja aloittaa vaikkapa ensimmäisen isomman seinävaateprojektisi ammattilaisen avulla!

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti jo jonkin verran solmeilleille (eli makrameen perussolmut olisi hyvä olla hallussa). Kurssilla aloitetaan esim. isompi seinävaate keppiin tai renkaaseen tai upea macraweave-teos. Voit tuoda omat materiaalisi tai ostaa matskut ohjaajalta paikan päällä (materiaalit eivät kuulu kurssin osallistumismaksuun; ohjaajalta ostetut materiaalit voi maksaa paikan päällä kortilla).

Kurssin ideana on fiilistellä porukalla solmeilua viihtyisässä tilassa, oppia ajattelemaan luovasti ja saada ohjaajalta inspiraatiota ja vinkkejä siihen, miten suunnitellaan kaunis makrameeteos. Opit kurssilla (lähtötasoasi peilaten) uusia tekniikoita, solmuja ja perussolmujen sovelluksia. Opit lisäksi arvioimaan tarvittavien lankojen mittaa, mutta myös jatkamaan nätisti lankoja, jos ne loppuvat kesken. Lisäksi saat rutkasti uusia ideoita omien projektiesi toteuttamiseen!

Osallistujamäärä on max 8 henkilöä, jotta ohjaajalla on aikaa opastaa kaikkia. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.

Soveltuvuus:

Sellaisille, joilla on jo perussolmut hallussa (ns. jatkotason kurssi)

Kurssipaikka ja -aika:
Torstai 12.11.2020 klo 17.30-21 (kesto n. 3,5h)
Kuudes raide, Rautatienkatu 9, 05800 Hyvinkää

Ohjaaja:
Laura Rumbin, Kaarna Knotting

Huom. Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen tai siirtämiseen eteenpäin, mikäli koronatilanne niin vaatii. Jos kurssi jouduttaisiin perumaan, palautetaan osallistumismaksut osallistujille. THL:n 13.8.2020 antaman suosituksen mukaisesti suosittelemme kurssille osallistuvia käyttämään kasvomaskeja. Kurssille ei tule saapua, mikäli olet lievästikin kipeä. Kurssimaksu hyvitetään, jos sairastut etkä voi osallistua, mutta tästä tulee ilmoittaa ohjaajalle ennen kurssin alkua. No show -tilanteissa maksua ei palauteta.

2 varastossa

Kuvaus

Sinun ei tarvitse seurata kurssilla mitään valmista mallia, vaan saat edetä rennosti siihen suuntaan mihin sormet solmeilevat kuitenkin niin, että vierellä on jatkuvasti ohjaaja antamassa halutessasi vinkkejä.

Voit tuoda kurssille mukaan omat materiaalisi tai vaikka keskeneräisen makrameetyösi, jonka edistämiseen kaipaisit ideoita tai apua. Pallotellaan yhdessä, miten saat vietyä makrameeteostasi eteenpäin!

Jos sinulla ei ole materiaaleja omasta takaa, voit ostaa paikan päältä haluamasi materiaalit makusi ja tarpeesi mukaan (esim. kannatinkepin, puu- tai metallirenkaan, makrameenyöriä tai -lankaa). Materiaalipaketin hinta vaihtelee valitsemastasi sisällöstä ja koosta riippuen, mutta esimerkiksi 8€:n hintaan saat jo kannatinkepin ja lankaa seinävaatteen verran. Materiaaleina on tarjolla kotimaisia, kierrätysmateriaaleista valmistettavia makrameelankoja eri brändeiltä (Sofia Knotter, Lankava, Suomen Lanka).

Kurssimaksu sisältää:

  • Henkilökohtaisen opetuksen kurssilla
  • Alekoodin lankaostoksiin kurssin jälkeen
  • Kahvin/teen solmeilun oheen, jotain näppärää yksittäispakattua naposteltavaa
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luovaa makrameesolmeilua 12.11.2020, Hyvinkää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Search www.kaarnaknotting.fi

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)