fbpx

Luovan makrakudonnan kurssi 13.11.2021, Lahti

95,00  (sis. alv)

Kaarna Knottingin ja Sofia Knotterin ensimmäinen yhteistyöpaja LIVENÄ – vihdoinkin!

Tervetuloa työpajaan vapauttamaan luovuutesi makrakudonnan äärelle ja valmistamaan kaunis makrakudontateos. Tällä rennon leppoisalla päiväkurssilla inspiroidumme upeista Sofia Knotter -materiaaleista ja käymme yhdessä läpi makrakudonnan tekniikoita. Valmistamme niitä soveltaen kauniit ja uniikit seinävaatteet. Materiaalit pääset vapaasti valitsemaan paikan päällä suuresta valikoimasta: 200g makrameelankakerä, 5x3m makrameelankasetti erikoisia lankoja, 100g paksua merinovillalankaa/50g suomenlampaanvillaa, yksi kangasnauhasetti, 50g tai 100g kerä erikoislankaa. Kurssityöstä ylijäävät materiaalit saat mukaasi ja voit jatkaa työtä kotona loppuun oppimillasi tekniikoilla. Muista ottaa kurssille mukaan noin 30cm pitkä keppi tai osta omasi kurssipaketin kanssa Sofia Knotter -verkkokaupasta.

Kurssille mahtuu mukaan 14 solmeilijaa (kurssi toteutuu, jos tulee vähintään 10 osallistujaa).

Soveltuvuus:
Tästä kurssista hyödyt eniten, jos makrameen perusteet ovat jo hallussa.

Kurssipaikka ja -aika:

Lauantai 13.11.2021 klo 13-17, osoite Askonkatu 13 E, 15100 Lahti (Sofia Knotter Oy:n studio). Juna-asemalta kävelee noin vartissa perille. Parkkeeraus on maksutonta viikonloppuisin P-alueella.

Ohjaajat:
Laura Rumbin, Kaarna Knotting sekä Aino Nikulainen, Sofia Knotter

Kuvaus

Kurssimaksu sisältää:

  • Henkilökohtaisen opetuksen kurssilla
  • Materiaalit kurssilla valmistettavaan seinävaatteeseen
  • Kahvin/teen/virvokkeet ja pientä naposteltavaa solmeilun oheen

Saavuthan paikalle vain terveenä. Kurssipaikan ostaminen on sitova päätös. Kurssipaikkaa ei voi vaihtaa tai palauttaa. Jos estyt tulemasta paikalle, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Kurssi toteutetaan, jos kurssille osallistuu vähintään 10 henkilöä.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luovan makrakudonnan kurssi 13.11.2021, Lahti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.