fbpx

Makrameekaulakorukurssi 6.10.2020, Hyvinkää

55,00  (sis. alv)

Uusi kurssi!

Tervetuloa työhuoneelleni solmeilemaan upea makrameekaulakoru!

Tällä kurssilla opetellaan muutamin makraeen perussolmuin solmimaan upea kaulakoru. Solmeilukokemusta ei ole pakko olla, mutta ei haittaa, jos osaat jo solmut. Korumalli on muokattavissa tekijän taitojen mukaan vaativammaksi tai helpommaksi.

Materiaaleina käytämme kotimaisia, Suomessa kierrätysmateriaaleista valmistettuja makrameelankoja sekä kirurginteräksisiä kaulakorupohjia (sopii myös allergikoille). Korupohjan voi valita teräksen tai kullan sävyssä. Lankojen värivalikoima on todella laaja – kaikille löytyy varmasti mieluisat sävyt!

Kurssille mahtuu max. 10 osallistujaa. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.

Soveltuvuus:
Aloittelijat / hieman jo jotain solmeilleet

Kurssipaikka ja -aika:
Tiistai 6.10.2020 klo 17.30-20.30 (kesto n. 3h)
Kuudes raide, Rautatienkatu 9, 05800 Hyvinkää

Kurssipaikkana toimii Kaarna Knottingin inspiroiva työtila Kuudes raide Hyvinkään rautatieaseman päärakennuksessa. Paikalle on helppo saapua lähijunilla R, D ja T.

Ohjaaja:
Laura Rumbin, Kaarna Knotting

Huom. Pidätämme oikeuden kurssin perumiseen tai siirtämiseen eteenpäin, mikäli koronatilanne niin vaatii. Jos kurssi jouduttaisiin perumaan, palautetaan osallistumismaksut osallistujille. THL:n 13.8.2020 antaman suosituksen mukaisesti suosittelemme kurssille osallistuvia käyttämään kasvomaskeja. Kertakäyttömaskeja ja käsidesiä on saatavilla kurssipaikalla kaikille osallistujille. Kurssille ei tule saapua, mikäli olet lievästikin kipeä. Kurssimaksu hyvitetään mikäli sairastut, etkä voi osallistua. Voit myös lahjoittaa kurssiosallistumisen eteenpäin vaikkapa kaverille.

4 varastossa

Kuvaus

Kurssimaksu sisältää:

  • Henkilökohtaisen opetuksen kurssilla
  • Työohjeen pdf-muodossa sähköpostiin kurssin jälkeen
  • Materiaalit kurssilla valmistettavaan kaulakoruun (kotimaiset ja ekologiset langat, allergiavapaa kirurginteräksinen kaulakorupohja teräksen tai kullanvärisenä)
  • Kahvin/teen solmeilun oheen
Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Makrameekaulakorukurssi 6.10.2020, Hyvinkää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Search www.kaarnaknotting.fi

SHOPPING BAG (0)