fbpx
Ale!

Verkkokurssi: LEMPI-amppeli

29,00  (sis. alv)-17% OFF

“Kiitos Lauralle superhyvistä ja yksityiskohtaisista ohjeista, niiden avulla tällainen aloittelijakin teki tämän hetkessä! Ei kun seuraavan kimppuun!”

Tervetuloa Kaarna Knotting -verkkokurssille! Tällä paljon toivotulla kurssilla opit makrameen perussolmut sekä soveltamaan oppimaasi valmistaen kauniin LEMPI-amppelin. Kurssi soveltuu kaikille, myös aivan vasta-alkajille, sillä solmuihin perehdytään videoiden ja PDF-työkirjan avulla hyvin perusteellisesti.

Huom. Tämä ostos ei sisällä materiaaleja, vaan ne tulee hankkia erikseen. Ohje on suunniteltu Lankavan Paulina-punoskuteella solmittavaksi. Yhtä amppelia varten tarvitset kudetta vähintään 37 metriä. Muut tarvittavat välineet on mittanauha, sakset ja halutessasi S-koukku.

“Aivan loistavat ohjeet tähän amppeliin sain Kaarna Knotting -verkkokurssilta! Laura selitti selkeästi kaikki solmut ja muut tarvittavat tiedot. Vahva suositus! Kiitos Laura.”

In stock

Kuvaus

Kurssi sisältää:

 • Pääsyn salasanasuojattuun verkkokurssiympäristöön.
 • Yhteensä reilut 60 minuuttia videomateriaalia:
  Intro + materiaalitietoutta -video.
  Lankojen menekki ja mittaaminen.
  Viisi erillistä, yksityiskohtaista opetusvideota, joilla pureudutaan sekä selkeästi sanoittaen että konkreettisesti näyttäen makrameen viiteen perussolmuun. Voit aina palata helposti takaisin tarkistamaan, miten jokin solmu tehdään, eikä sinun tarvitse kelailla läpi pitkiä videoita löytääksesi oikean solmun opastukseen.
  LEMPI-amppelin työohjevideo, jolla näytetään vaihe vaiheelta, kuinka amppeli solmeillaan.
 • LEMPI-amppelin PDF-työkirjan, jonka saat ladata heti kurssimaksun maksettuasi (ladattavissa 14 vuorokauden ajan ostoksesta – muista tallentaa työkirja omalle laitteellesi!).
 • Lisävinkkejä solmeiluun ja mallin soveltamiseksi eteenpäin.
 • Pääsyn kurssilaisten omaan FB-ryhmään, jossa fiilistellä kurssitöitä ja jakaa inspiraatiota.

Verkkokurssin suorittamiseen ei ole asetettu aikarajaa. Ostettuasi kerran pääsyn kurssimateriaaleihin, pääset niihin käsiksi milloin vain ja missä vain.

Kun ostat kurssin, saat ladattavaksesi PDF-tiedoston. Tiedostosta löydät LEMPI-amppelin työohjeen, vinkkejä työn soveltamiseen sekä materiaalit ja tarvikkeet, jotka tarvitset amppelin toteuttamiseksi. Lisäksi saat tiedostossa henkilökohtaisen linkin ja salasanan verkkokurssiympäristöön (toimii sekä mobiilisti että tietokoneelta). Voit kirjautua linkin kautta kurssille salasanallasi.

Huom! Työkirjan saat ladattua 14 vuorokauden ajan ostoksestasi.

“Suosittelen ostamaan tämän verkkokurssin: todella selkeät ohjeet ja helppo seurata.”

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Verkkokurssi: LEMPI-amppeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SHOPPING BAG 0

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.