fbpx

Kaarna Knotting -verkkokurssi: LEMPI-amppeli

“LEMPI-amppeli oli antoisa tapa aloittaa makramee-harrastus. Lauran tapa esitellä solmut ja työvaiheet on selkeä ja rauhallinen, jolloin tällainen totaalinen aloittelijakin pysyy kärryillä. Kurssilla oli helppo palata tarkistamaan solmut yksittäisistä videoista ja varmistua, että tekee kaiken oikein. Ennen kurssia en ollut tehnyt ikinä yhtään makrameesolmua, mutta kurssin ohjeilla sain muutamassa tunnissa näyttävän amppelin piristämään keittiötäni.”

LEMPI-amppeli

Kurssin ostaneiden kommentteja

“Kiitos Lauralle superhyvistä ja yksityiskohtaisista ohjeista, niiden avulla tällainen aloittelijakin teki tämän hetkessä! Ei kun seuraavan kimppuun!”

“Aivan loistavat ohjeet tähän amppeliin sain Kaarna Knotting -verkkokurssilta! Laura selitti selkeästi kaikki solmut ja muut tarvittavat tiedot. Vahva suositus! Kiitos Laura.”

“Suosittelen ostamaan tämän verkkokurssin: todella selkeät ohjeet ja helppo seurata.”

Tervetuloa Kaarna Knotting -verkkokurssille!

Tällä paljon toivotulla kurssilla opit makrameen perussolmut sekä soveltamaan oppimaasi valmistaen kauniin LEMPI-amppelin. Kurssi soveltuu kaikille, myös aivan vasta-alkajille, sillä solmuihin perehdytään videoiden ja PDF-työkirjan avulla hyvin perusteellisesti.

Kurssi sisältää:

  • Pääsyn salasanasuojattuun verkkokurssiympäristöön.

  • Yhteensä reilut 60 minuuttia videomateriaalia.

  • Intro + materiaalitietoutta -video.

  • Lankojen menekki ja mittaaminen.

  • Viisi erillistä, yksityiskohtaista opetusvideota, joilla pureudutaan sekä selkeästi sanoittaen että konkreettisesti näyttäen makrameen viiteen perussolmuun. Voit aina palata helposti takaisin tarkistamaan, miten jokin solmu tehdään, eikä sinun tarvitse kelailla läpi pitkiä videoita löytääksesi oikean solmun opastukseen.

  • LEMPI-amppelin työohjevideon, jolla näytetään vaihe vaiheelta, kuinka amppeli solmeillaan.

  • LEMPI-amppelin PDF-työkirjan, jonka saat ladata heti kurssimaksun maksettuasi.

  • Lisävinkkejä solmeiluun ja mallin soveltamiseksi eteenpäin.

  • Pääsyn kurssilaisten omaan FB-ryhmään, jossa fiilistellä kurssitöitä ja jakaa inspiraatiota.

Verkkokurssin suorittamiseen ei ole asetettu aikarajaa. Ostettuasi kerran pääsyn kurssimateriaaleihin, pääset niihin käsiksi milloin vain ja missä vain.

Lempi-amppeli

Uupuuko solmeilulangat?

Eipä hätiä, voit nimittäin ostaa kurssin myös materiaalipaketin kanssa! Valittavanasi on materiaalipaketti joko yhden (45€ sis. alv. 24%) tai kahden (54€ sis. alv. 24%) amppelin valmistukseen.

Ostettuasi kurssin + materiaalit, postitan materiaalit sinulle 1-3 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Voit tilauksen yhteydessä määritellä, minkä väriset langat haluat tilata.

Search www.kaarnaknotting.fi

Login

Create an account

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)