fbpx
Kaarna Knotting Makrameekurssit

Kaarna Knotting -makrameekurssit

Makrameen meditatiivisuus imaisee helposti mukaansa! Yleisiä työpajojaven järjestä tällä hetkellä, mutta voit tilata minut pitämääm yksityistyöpajan omalle porukallesi tai vaikkapa tyhy-päivään!

 Halutessasi voit uppoutua makrameen kiehtovaan maailmaan kiitetyllä verkkokurssillani. Lue täältä lisää amppeli-verkkokurssistani ja tutustu tykättyihin PDF-ohjeisiin, joiden avulla aloittelijakin onnistuu luomaan upeita makrameekoruja ja -seinävaatteita.

Makrameetyöpajat - myös etänä!

Syyhyävätkö sormesi näpertämään kauniin boheemeja makrameekoruja tai -seinävaatteita? Tervetuloa inspiroiville ja solmeilukursseilleni oppimaan uutta ja unohtamaan arkiset huolet rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä yhdessä muiden samanhenkisten tyyppien kanssa. Kurssini ovat taatusti taidolla ja suurella sydämellä toteutettu. Varoituksen sana: koukkuunjäämisen vaara on vahvasti läsnä! Jos livetyöpaja ei ole vaihtoehto, voit myös tilata omalle porukalle työpajan kotiin tai töihin. Lue lisää alta.

Yksityiskurssit​

Etsitkö mukavaa tekemistä esimerkiksi työpaikan tiimipäiville, polttareihin, baby showereille, ystävien illanviettoon tai pikkujouluihin?

Yrittäjä, haluaisitko järjestää rennon ja mukavan makrameetyöpajan asiakkaillesi omissa tiloissasi?

Vedän mielelläni yksityiskursseja (minimiosallistujamäärä 6-8 henkilöä aiheesta ja sijainnista riippuen). Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva työpaja!

Nämäkin työpajat onnistuvat myös etänä esimerkiksi Zoomin välityksellä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

UKK - Usein kysytyt kysymykset makrameekursseista

Mitä makrameekursseja Kaarna Knotting tarjoaa?

Kurssivalikoimani kattaa tällä hetkellä seinävaate-, amppeli-, korvakoru-, avokadovärjäys-, unisieppari-, macraweaving-sekatekniikka- sekä luovan makrameen työpajat. Lisäksi räätälöin mielelläni kurssisisältöjä toiveiden mukaan ja järjestän teemapajoja, esim. joulumakrameekurssi.

Missä kursseja pidetään?

Vedän makrameetyöpajoja pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta levitän mielelläni solmeiluhulluutta myös muualla päin Suomea. Kaarna Knotting -makrameekursseja on tähän mennessä nähty kotikaupunkini Hyvinkään lisäksi mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Haluaisitko pajan kotikaupunkiisi? Ota yhteyttä ja kerro, minne työpajani pitäisi saapua seuraavaksi!

Kenelle kurssit on suunnattu?

Tärkeintä minulle on luoda työpajoihini aina rento, hauska ja kannustava oppimisympäristö, jossa on mukava opetella uutta taitoa – yksin tai yhdessä muiden kanssa. Osallistujamäärä on aina rajattu, jotta ehdin antaa henkilökohtaista ohjausta tarvittaessa kädestä pitäen kaikille kurssilaisille.

Kurssikuvauksessa kerrotaan, soveltuuko kurssi aloittelijoille vai edistyneemmille solmeilijoille. Jos olet solmeillut jo jonkin verran aiemmin ja osallistut kuvauksen mukaan aloittelijoille suunnatulle kurssille, niin ei hätää – viilaamme yhdessä kurssin sisällöstä aina sellaisen, että opit varmasti jotain uutta.

Suurin osa kursseista on aloittelijoille suunnattuja, mutta muokkaan kurssisisältöjä mielelläni toiveiden mukaan. Älä siis epäröi antaa palautetta tai lähettää toiveitasi kurssitarjonnan suhteen!

Järjestätkö etäkursseja?

Kyllä järjestän! Etätyöpajat onnistuvat eri teemoilla toiveidesi mukaan esim. työtiimille tai kaveriporukalle. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää ja saadaksesi tarjouksen!

Pidätkö yksityisiä makrameetunteja?

Kyllä! Yksityiset makrameetunnit pidän niitä ensi sijaisesti Hyvinkäällä työhuoneellani tai etänä esim. Zoomin välityksellä. Etätunnin voit ostaa helposti tästä!

Verkkokurssit​

LEMPI-amppeli -verkkokurssi

“LEMPI-amppeli oli antoisa tapa aloittaa makrameeharrastus. Lauran tapa esitellä solmut ja työvaiheet on selkeä ja rauhallinen, jolloin tällainen totaalinen aloittelijakin pysyy kärryillä. Kurssilla oli helppo palata tarkistamaan solmut yksittäisistä videoista ja varmistua, että tekee kaiken oikein. Ennen kurssia en ollut tehnyt ikinä yhtään makrameesolmua, mutta kurssin ohjeilla sain muutamassa tunnissa näyttävän amppelin piristämään keittiötäni.”

Lempi-amppeli

Kursseistani sanottua

Syksy ja talvi oli sekä mulla että ystävällä aika kiireistä aikaa, semmosta sattuu joskus ystävyysrintamalla. Halusin keksiä meille yhdessä jotain erityistä tekemistä, aikaa vain meille kahdelle, ilman yhtä sylivauvaa ja toista ohjelmatoimistoa vaativaa taaperoa. Lauran Kaarna Knotting -makrameeseinävaatekurssi oli kaikin puolin täydellinen valinta ja tuli sopivaan saumaan tänne Jyväskylään. Oltiin molemmat haaveiltu makrameen tekemisestä pitkään, mutta aika arjessa ei ollut vain riittänyt solmujen opetteluun itsekseen.

Kurssilla oli lämminhenkinen tunnelma, porukassa sai iloita pienistä onnistumisista, mutta myös kirota hetkellistä epätoivoa. Laura oli kurssin vetäjänä ihan huippu, niin innostava ja kannustava. Lauran todellinen intohimo makramea kohtaan näkyy, mutta samalla hänellä on myös sopivan rento ote ja ajatus siitä, että jokainen tekee just omanlaisensa työn. Parasta oli, että sai näin aikuisiällä kokea olevansa uudestaan ”kässäkoulussa” ja uppoutua ihan täysillä makramen maailmaan. Mun kokemus on, että kurssille voi hyvin mennä vaikka äidin, siskon tai ystävän kanssa, mutta miksei myös ihan yksin. Kurssilla oppi tärkeimmät solmut ja sai hyvät mahdollisuudet jatkaa harrastusta kotona.”

-Fia

Makrameekorvispaja oli aivan huippuvalinta polttariaktiviteetiksi. Oli hyvä, että Laura pääsi vetämään kurssia majapaikkaamme Helsinkiin, eikä erillistä tilaa tarvinnut vuokrata. Lauralla oli mukana paljon väri- ja korvismallivaihtoehtoja, joista jokainen löysi mieleisensä.

Paja oli sopivan pituinen aktiviteetti ja myös sopivan haastava. Oli mukavaa, että korvakorut jäi muistoksi koko porukalle polttareista. Tunnelma oli mukava ja rento ja Laura oli aivan huippu tyyppi!”

”Lauran todellinen intohimo makramea kohtaan näkyy, mutta samalla hänellä on myös sopivan rento ote ja ajatus siitä, että jokainen tekee just omanlaisensa työn.”

Olen ollut Lauran makrameekurssilla sekä korviskurssilla. Molemmilla kursseilla tunnelma oli rento ja sain paljon vinkkejä niin seinävaatteiden tekoon kuin korvistenkin tekoon. Olin jo jonkin verran harjoitellut makrameen tekoa, mutta Laura osasi yksilöllisesti ohjata minua ja antaa vaihtoehtoja työn toteuttamiseen. Ei siis ole väliä onko ensikertalainen vai jo hieman omatoimisesti harjoitellut.

En voi muuta kuin lämpimästi suositella kursseja. Laura ohjeistaa selkeästi ja on aivan ihana tyyppi. Kiitos Laura!”

-Marjo

Olen osallistunut kahdelle Kaarna Knottingin makrameekurssille: seinävaatekurssille ja korvakorukurssille. Molemmat kurssit ovat olleet ihan huikeita: lopputuloksena yksi makrame koristaa seinää ja kahdet itse tehdyt korvikset. Lisäksi tuli shoppailtua Lauran tekemiä kauniita korvakoruja. Kursseilla sai hyvän selkeän ohjauksen ja ohjeet niin, että ensikertalainenkin pärjäsi ilman mitään erityistä käsityötaustaa.

Parasta kursseissa oli kuitenkin ehdottomasti leppoisa tunnelma ja ihanat miljööt Kellokosken Ruuk Storella ja Helsingissä FMAM-studiolla. Materiaalit saa paikan päältä ja kuuluvat kurssin hintaan. Suosittelen osallistumaan! Tästä saa hyvät perustaidot ja harrastusta pystyy jatkamaan itsenäisesti tämän jälkeen. Itselläni on suunnitelmissa osallistua vielä amppelikurssille.”

-Armi

”Makrameekorvispaja oli aivan huippuvalinta polttariaktiviteetiksi. 

Tunnelma oli mukava ja rento ja Laura oli aivan huippu tyyppi!”

”Olin jo jonkin verran harjoitellut makrameen tekoa, mutta Laura osasi yksilöllisesti ohjata minua ja antaa vaihtoehtoja työn toteuttamiseen.”

Olen osallistunut Lauran järjestämille seinävaate- ja korviskursseille, enkä voi kuin suositella! Kursseilla on mukavan rento tunnelma, ja Lauran ohjeistuksella jokainen oppii nopeasti makrameen salat. Minulle on kursseilta jäänyt käteen uusi harrastus, jossa haluan kehittyä lisää. Aion tulevaisuudessa osallistua vielä Kaarna Knottingin kursseille, ja syventää näin osaamistani! Jos olet luova ihminen, pidät käsitöistä ja kaipaat uutta harrastusta, ovat nämä kurssit kuin tehdyt sinulle!”

-Jenna

Lähdimme makrameekorviskurssille työtiimin kanssa. Halusimme saada uusia kokemuksia. Me kaikki tavallaan oltiin epämukavuusasteella, eli emme ole oikeastaan käsityöihmisiä. Nuoria innostuneita naisia oli paljon. Kurssin tunnelma oli rento ja positiivinen. Parasta antia oli se, että opimme jotain uutta ja meille kolmelle neljästä jäi siitä uusi hieno harrastus.”

-Leena

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Create an account

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0